Hjælp til JigsawDesigner
Administrer projekter, iCloud-synkronisering og deling
Project Library samler dine projekter, offentlige projekter og projekter, der er delt gennem CloudKit. Lokal lagring er en del af hver almindelig gemning; cloudfunktioner anvendes, når de er slået til og tilgængelige.
My Projects
Opret, åbn, omdøb og slet projekter fra My Projects. Almindelige gemninger skriver først en lokal .jigsawproject-pakke. Når projektet foretrækker cloudlager, og iCloud er tilgængeligt, planlægger appen også CloudKit-synkronisering.

Projektbibliotek
Tryk på hjemknappen for at vende tilbage til dine projekter. Åbn et gemt design, eller brug kortet med + til at oprette et nyt.
Projektbibliotek
Mine projekter gemmer projektpakker lokalt og kan synkronisere dem via iCloud/CloudKit, når skysynkronisering er slået til og tilgængelig.
Opret, åbn, omdøb og slet projekter fra My Projects. Almindelige gemninger skriver først en lokal .jigsawproject-pakke. Når projektet foretrækker cloudlager, og iCloud er tilgængeligt, planlægger appen også CloudKit-synkronisering.
Lagring og iCloud
Angiv intervallet for automatisk lagring og iCloud-indstillingen. Kontrollér det gemte projekt og synkroniseringsstatus, før du åbner det på en anden enhed.
SVG-eksport
SVG er det aktuelle eksportformat. Eksport fra hovedtegnefladen kræver Premium.
Lagring og iCloud
iPhone
Lagring og iCloud
Åbn avancerede indstillinger fra redigeringsmenuen. Fold den relevante gruppe ud for at justere indstillinger for redigering, lagring eller iCloud, og anvend derefter ændringerne.
Angiv intervallet for automatisk lagring og iCloud-indstillingen. Kontrollér det gemte projekt og synkroniseringsstatus, før du åbner det på en anden enhed.
Public Projects
Et projekt kan udgives i den offentlige CloudKit-database, så fællesskabet kan finde det. Offentlige projekter kan gennemsees og importeres som en kopi til My Projects.

Ofte stillede spørgsmål
Gemmes projekter kun i iCloud?
Nej. Almindelige gemninger bevarer en lokal projektpakke. Synkronisering til skyen kan også ske, når den er slået til og tilgængelig.
Kan modtagere redigere et delt projekt?
Den nuværende implementering af delingslinks er skrivebeskyttet.

